Ευγενία Μανωλίδου : Πάει στο “10 με 1” ; Τι απαντά η ίδια ;

Και τα επικοινωνιακά… τερτίπια της Ευγενίας Μανωλίδου συνεχίζονται ! Ναι, η οικοδέσποινα του “Master Chef” που απ ΄ότι όλα δείχνουν τώρα που θα βγάλει την ποδιά, βάζει πλώρη για το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” ,χθες το βράδυ συναντήθηκε με τις… κάμερες και φυσικά όπως συνηθίζει έκανε τα πάντα για να συνεχιστεί το μεταγραφικό θρίλερ γύρω απο το όνομά της, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Με ύφος του τύπου… σεμνά και ταπεινά, όσο αφορά στα μεταγραφικά της ,όχι μόνο δεν έδωσε απαντήσεις σε σχέση με όλα αυτά που ακούγονται για ΄κείνη για το Mega και για τον ΑΝΤ1, αλλά μας άφησε και όλους άφωνους, όταν ισχυρίστηκε πως δεν αποκλείεται να κάνει και τίποτα και να μείνει σπίτι της ! Καλό ε;

Για το μοναδικό πράγμα που απάντησε με σαφήνια και κατηγορηματικά ,ήταν πως δεν έχει δεχτεί καμία μα καμία πρόταση απο τους Αντεννικούς, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του “10 με 1 μαζί” …

“Οχι, όχι δεν μου έχει προταθεί πρωινό από τον ΑΝΤ1 και αυτό μπορώ να σας το πω μετά βεβαιότητος… Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό με το “10 με 1″¨, αλλά πραγματικά δεν ισχύει…Οπως δεν ισχύουν και πολλά άλλα πράγματα που κατά καιρούς έχουν ακουστεί¨…”

Οσο για το τι γίνεται με τις συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1 ;

“Οι συζητήσεις μου με τον ΑΝΤ1 δεν έχουν προχωρήσει… Οτι είναι να γίνει, θα γίνει πάντως σύντομα. Ας τελειώσουμε πρώτα με το “Master Chef” και μετά βλέπουμε. Θα δούμε τι θα γίνει απο την νέα χρονιά…”

Και ενώ ο κόσμος το ΄χει τούμπανο, η Ευγενία εξακολουθεί να έχει… κρυφό καμάρι το γεγονός ότι όχι μόνο έχει κάνει αλεπάλληλες συζητήσεις με τους Αντεννικούς ,αλλά πως έκλεισε και κάποια πιο …πριβέ ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, κ. Γιάννη Λάτσιο.

“Δεν πρόκειται να σας πω, για το αν έχω κάνει κάποια ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο… Δεν μιλώ ποτέ για προτάσεις και συζητήσεις που κάνω με τα κανάλια δημοσίως…”

Ενώ προσπάθησε να μας πείσει πως δεν αποκλείεται να μην κάνει και τίποτα – ενώ δύο κανάλια σφάζονται στην ποδιά της και εκείνη λατρεύει την τηλεοπτική προβολή – και να κάτσει στο σπίτι της ! Ντόιιιινγκ…

“Εννοείται πως ανησυχώ για τα επαγγελματικά μου, όμως πιο ολύ ανησυχώ για την οικογένειά μου, η οποία βρίσκεται διαρκώς χωρίς την δική μου παρουσία δίπλα της. Εχω κάνει σχεδόν τρία προγράμματα απανωτά και τους το οφείλω να σταθώ δίπλα τους, χωρίς να έχω άλλες προτεραιότητες. Οπότε ναι, μπορεί να μην κάνω και απολύτως τίποτα…” !

Και προσωπικά δεν μπορώ να κρατηθώ και ναι θα το πω… Εδώ κολλάει γάντι… “το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;” και τα συμπεράσματα δικά σας !

Read More

And More