Ευγενία Μανωλίδου: Το πάρτι για τα γενέθλια των γιων της, που ένωσε όλη την οικογένεια! [pics]

Η Ευγενία Μανωλίδου καμαρώνει για τα παιδιά της, όπως όλοι οι γονείς και κάθε φορά που καταφέρνει να είναι όλοι μαζί γίνεται τρισευτυχισμένη. Μία από αυτές τις στιγμές έζησαν πρόσφατα με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο μικρός γιος τους Αλκαίος, έκλεισε σήμερα τα τέσσερά του χρόνια και μια εβδομάδα πριν, είχε τα γενέθλιά του και ο Αλέξανδρος που έγινε 22 ετών. Η σημερινή μέρα ήταν η αφορμή να μαζευτεί όλη η οικογένεια μαζί μετά παό καιρό, καθώς τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της μουσικού λείπουν για σπουδές στο εξωτερικό.

Aν και είναι αρκετά απασχολημένη αυτή την περίοδο, καθώς ασχολείται καθημερινά με τα παιδικά τμήματα της Ελληνικής Αγωγής, καθώς επιβλέπει όλα τα μαθήματα αλλά και τις δραστηριότητες που προσφέρουν στα παιδιά, ακόμη και τους θερινούς μήνες, βρήκε χρόνο να οργανώσει ένα όμορφο πάρτι, με την οικογένειά της να περνά ξέγνοιαστες στιγμές.

“Το αγοράκι μας έκλεισε τα 4, έσβησε τα κεράκια του και μας ένωσε όλους ξανά, έστω και για λίγες ώρες!”, έγραψε στις φωτογραφίες και μας έδειξε την υπέροχη τούρτα του σχηματισμένη με τον ήρωα Captain America. Δες τις ευτυχισμένες τους στιγμές

Φωτογραφία του χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου.

Φωτογραφία του χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου.

Φωτογραφία του χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου.

Read More

And More