Ευγενία Μανωλίδου: Ποζάρει με τον μικρότερο γιο της φορώντας μάσκα και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Ευγενία Μανωλίδου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στηρίζοντας βέβαια τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη, στην ενασχόλησή του με την πολιτική.

Η γνωστή μαέστρος έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, καθώς έχει αποκτήσει δύο παιδιά από το πρώτο γάμο της με τον γνωστό ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα και δύο παιδιά από το γάμο της με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Η Ευγενία Μανωλίδου συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες με τα παιδιά της, αφού τους έχει μεγάλη αδυναμία. Το απόγευμα της Τετάρτης, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα στιγμιότυπο με τον μικρότερο γιο της, στην οποία ποζάρουν φορώντας μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό. 

“«Κάτσε να σε βοηθήσω», μου λέει και με τρελαίνει! Στο σχολείο δεν ξεχνάμε ποτέ να φοράμε τη μάσκα μας! Είναι το καλύτερο όπλο στη μάχη μας ενάντια στον κορωνοϊό. Τη φετινή σχολική χρονιά, πάμε όλοι στο σχολείο με ασφάλεια”, σημείωσε χαρακτηριστικά η γνωστή μαέστρος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Ο μικρός Αλκαίος βοηθάει τη μαμά του να φορέσει τη μάσκα της.

Read More

And More