Ευγενία Μανωλίδου: Στο θέατρο για πρώτη φορά με τον μικρό Αλκαίο!

Μπορεί όλο το περασμένο Σάββατο να έβρεχε ασταμάτητα, όμως την Κυριακή ο καιρός καλυτέρεψε και πολλοί τον εκεμταλλεύτηκαν και βγήκανα να κάνουν τις βόλτες τους. Το ίδιο έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, που μπορεί το καθημερινό πρόγραμμα τους να είναι καθημερινά φορτωμένο, αλλά τα Σαββατοκύριακά προσπαθούν να τα αφιερώνουν στα παιδιά τους. Ιδιαίτερα η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος λατρεύει να κάνει πρωινές αποδράσεις με τα παιδιά και να απολαμβάνει μαζί τους ποιοτικό χρόνο. Εκτός από τις βόλτες και τους περιπάτους, η Ευγενία Μανωλίδου συχνά οργανώνει και μικρές εξόδους στο θέατρο.

Έτσι χθες, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του απόλαυσε τους άθλους του Ηρακλή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για την παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη που συγκινεί μικρούς και μεγάλους. “Σταμάτησε να βρέχει! Επιτέλους! Πάμε θέατρο με τα παιδιά; Σε λίγο τα λέμε στον “Ηρακλή” της υπέροχης Κάρμεν Ρουγγέρη!”, έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

Στη συνέχεια μάλιστα εξομολογήθηκε, πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο 2,5 ετών γιος της Αλκαίος, βρέθηκε στο θέατρο και κάθισε ήσυχος σε ολόκληρη την παράσταση!

Το TLIFE και ο φακός του Πέτρου Χόντου, την συνάντησανκατά την έξοδό της από το θέατρο, αγκαλιά με τον βενιαμίν της οικογένειας, ο οποίος μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

Και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Η παράσταση “Ηρακλής” της Κάρμεν Ρουγγέρη ήταν καταπληκτική – όπως εξάλλου όλα τα έργα που φέρουν την υπογραφή της! Πήγαμε με όλα τα παιδάκια της “Ελληνικής Αγωγής” και φύγαμε ενθουσιασμένοι! Ο Αλκαίος μας -2.5- που πήγε στο θέατρο για πρώτη φορά, κάθισε μαγεμένος δύο ώρες χωρίς να βγάλει άχνα! Αυτό και μόνο, τα λέει όλα. Συγχαρητήρια υπέροχη κα Ρουγγέρη! #theatre #theatrelover #theatreforkids #sundayfunday #family #familyfun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More