Ευγενία Νιάρχου: Αγνώριστη σε πάρτι “βγαλμένο από το Μεσαίωνα”… στα Σπάτα! [pics]

Μετά την απόδραση σε Βραζιλία και Παρίσι, η Ευγενία Νιάρχου έκανε μια μίνι εκδρομή στην Ελλάδα και εμφανίστηκε αγνώριστη σε πάρτυ αγαπημένου της προσώπου στα Σπάτα. Σαν άλλη κυρία της μεσαιωνικής εποχής, η διάσημη Ελληνίδα κοσμοπολίτισσα, απόλαυσε μια ξεχωριστή βραδιά βγαλμένη… από παραμύθι.

Το event διοργανώθηκε στον Πύργο Πετρέζα στα Σπάτα για τα 30α γενέθλια μιας πολύ καλής της φίλης! Εκεί το οινοποιείο και οι αμπελώνες διαμορφώθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στο σκηνικό και ο χώρος των δεξιώσεων… έγινε ένα μεγάλο κάστρο του Μεσαίωνα για χάρη του event! Με την Ευγενία Νιάρχου, την κολλητή της Bianca Brandolini και όλη την παρέα τους να μεταμορφώνονται σε… κύριους και κυρίες του Μεσαίωνα!


Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η φίλη της Άρτεμις και όλη η παρέα διασκέδασαν ως το πρωί με ξένη και ελληνική μουσική, έβγαλαν non stop φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media και φυσικά απόλαυσαν εκλεκτά φαγητά και πληθώρα ποτών και coctails…


Όσο για το σκηνικό του πάρτι; Ήταν εντυπωσιακό… με δεκάδες λουλούδια να κρέμονται από τον ουρανό, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ως εξομολογητήριο του Μεσαίωνα και αποκλειστικό coctail από διάσημους batenders για το πάρτι!



Read More

And More