Ευγενία Νιάρχου: Αλλαγή χρόνου στη Βραζιλία με την κολλητή της! [pic]

Μπορεί παραδοσιακά η οικογένεια της Ευγενίας Νιάρχου να περνά τις γιορτές (Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) στην Ελβετία, η χρυσή κληρονόμος όμως, μετά το πέρασμα από το Saint Moritz και το νεόκτιστο ξενοδοχείο τους στην περιοχή, το «Kulm», έφυγε με την παρέα της για Βραζιλία.

Μαζί με την κολλητή της φίλη Βianca Brandoli, η Ευγενία επέλεξε το ήσυχο αλλά εξωτικό χωριό Trancoso στην περιοχή Bahia, κοντά στο Porto Seguro της Βραζιλίας και άλλαξαν χρόνο πλάι στο κύμα. Με ετυπωσιακάλευκά δαντελένια φορέματα οι δυο φίλες πόζαραν για την πρώτη φωτογραφία της χρονιάς στα social media και τα μηνύματα των φίλων τους έπεσαν βροχή.

Η Bianca Brandoli d’ Adda είναι πολύ καλή φίλη της χρυσής κληρονόμου και συχνά τις βλέπουμε μαζί στα social media. Η Bianca είναι γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της Ιταλίας, φημίζεται για τις αψεγάδιαστο στυλ της και διαθέτει γκαρνταρόμπα που θα ζήλευε κάθε επίδοξη fashionista. Η ίδια ασχολείται με την υποκριτική, ωστόσο δε παραλείπει να δίνει το παρών σε όποιο αξιόλογο κοσμικό γεγονός λαμβάνει χώρα στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις παρέα με τις Giovanna Battaglia, Tatiana Santo Domingo και Olivia Palermo.

Welcoming 2017 with laughter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Venyx by Eugenie Niarchos (@venyxworld) στις


Δες φωτογραφίες των δυο κοριτσιών:

When in Rome…@maisonvalentino

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 1bianca_brandolini (@1bianca_brandolini) στις

Flower For You My Eugy @venyxworld

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 1bianca_brandolini (@1bianca_brandolini) στις


Read More

And More