Ευγενία Νιάρχου: Η χρυσή κληρονόμος φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της!

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισα που όμως ποτέ δεν ξεχνά την αγάπη της για την Ελλάδα. Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη ενώ η ίδια ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων Venyx.

Η χρυσή κληρονόμος δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Glow που κυκλοφορεί και μιλά στην δημοσιογράφο Ελεωνόρα Κανάκη για τον εαυτό της, την αγάπη της για την μόδα και την δική της Ελλάδα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι κληρονόμησε την αγάπη της για το στυλ και την κομψότητα από τις γιαγιάδες της Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness: «Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν οι πιο κομψές γυναίκες. Εντελώς διαφορετικές, αλλά υποθέτω πως αυτή η διαφορετικότητα εξηγεί τι μου αρέσει. Έχω μια πλευρά που της αρέσουν τα όμορφα, κλασικά και κομψά σύνολα και μια άλλη, που αγαπάει την τρέλα των 90’s και τα χρώματα».

Όσο για τον χαρακτήρα της, η χαμηλών τόνων Ευγενία Νιάρχου παραδέχεται πως είναι “κλειστή”. “Παρόλ’ αυτά, είμαι τολμηρή και περιπετειώδης, με περιέργεια για τη ζωή και τα μυστήριά της. Μάλλον είμαι πολύ δημιουργική, γι’ αυτό και δίνω μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες” λέει η ίδια. Παραδέχεται ότι τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της, καθώς από τότε που θυμάται τον εαυτό της ταξιδεύει.

“Είναι η ανακάλυψη του άγνωστου, των νέων εμπειριών, των νέων γεύσεων, πολιτισμών και εικόνων. Μου αρέσει να ταξιδεύω γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και πιστεύω πως είναι κρίμα να μην ανακαλύπτεις μέρη, αν σκεφτείς ότι ζεις μόνο μια φορά. Το ταξίδι για μένα, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα το να πάει κανείς σ’ έναν εξωτικό προορισμό. Μπορεί απλά να είναι το ταξίδι σε μια άλλη περιοχή ή πόλη της χώρας σου. Το θέμα για μένα είναι ν’ ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις και να πάρεις όλες τις εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα άγνωστο για σένα μέρος”, δηλώνει η ίδια.

Η σχέση της όμως με τον τόπο καταγωγής της, την Ελλάδα, παραμένει σταθερή παρά τα δεκάδες ταξίδια. “Από την Ελλάδα αγαπώ τους ανθρώπους, τα μέρη και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Κάτι ακόμη που αγαπώ είναι η ιστορία της -είναι τόσο πλούσια και μ’ έντονο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Επίσης, με συναρπάζει η ελληνική μυθολογία. Οι αρχαίες ιστορίες σχετικά με θεούς και ήρωες είναι μια πηγή έμπνευσης. Για τον λόγο αυτό τα μουσεία είναι πολύ σημαντικά. Είναι ο τρόπος να διατηρηθεί η ιστορία και να προωθηθεί στις μελλοντικές γενιές” καταλήγει η Ευγενία Νιάρχου.

Read More

And More