Ευγενία Σαμαρά: Έκλεισε τα 30 και έκανε τον απολογισμό της! [pics,vid]

Η Ευγενία Σαμαρά είχε εχθές τα γενέθλιά της και έκλεισε αισίως τα 30 της χρόνια. Η όμορφη ηθοποιός γιόρτασε την σημαντική της μέρα, με καλή παρέα και μουσική, σε μαγαζί με θέα τον Λυκαβηττό. Ανάμεσα στους φίλους της ήταν και η Νάντια Μπουλέ, η οποία ανέβαζε συνέχεια στιγμιότυπα στα social media από το πάρτι της ηθοποιού, αλλά και ο Αποστόλης Τότσικας.

Στη συνέχεια, η Ευγενία ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τον απολογισμό της για την χρονιά που πέρασε, η οποία είχε, όπως φαίνεται, πολλή αγάπη!

“Ωραίο, στρογγυλό και χορτάτο. Απολογισμός χρονιάς : αγάπη, φιλία, οικογένεια, έρωτας, γύρισμα, γέλια, κλάματα, ταξίδια, απώλεια, πάγωμα, φιλία, αγάπη ξανά και ξανά, μουσική, αγκαλιά, βουνό, θάλασσα, θέατρο, οικογένεια, έκπληξη, εκπληξάρα ζηλευτή, καντάδα, ταράτσα, αστέρια, αγάπη. Και συνεχίζω. Και είμαι ευγνώμων . Και είμαι γεμάτη φως. Και βαδίζω σε ένα μονοπάτι που ξέρω ότι είναι το σωστό. Ευτυχία δε το λένε αυτό; Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές, για την καλή ενέργεια, ευχαριστώ για την αγάπη. Αυτή είναι η δύναμη μου . Αυτή ειναι η ηλιαχτίδα στα σκοτάδια μου . Αυτή είναι η απάντηση μου στη ματαιότητα . Αυτή μόνο μπορεί να νικήσει το μοναδικό εχθρό, το φόβο! Δώστε και σώστε!” έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας.

[ 30 on August 30 ]* Ωραίο, στρογγυλό και χορτάτο . Απολογισμός χρονιάς : αγάπη, φιλία, οικογένεια, έρωτας, γύρισμα, γέλια, κλάματα, ταξίδια, απώλεια, πάγωμα, φιλία, αγάπη ξανά και ξανά, μουσική, αγκαλιά, βουνό, θάλασσα, θέατρο, οικογένεια, έκπληξη, εκπληξάρα ζηλευτή, καντάδα, ταράτσα, αστέρια, αγάπη. Και συνεχίζω. Και είμαι ευγνώμων . Και είμαι γεμάτη φως. Και βαδίζω σε ένα μονοπάτι που ξέρω ότι είναι το σωστό. Ευτυχία δε το λενε αυτο; Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές, για την καλή ενέργεια, ευχαριστώ για την αγάπη. Αυτή είναι η δύναμη μου . Αυτή ειναι η ηλιαχτίδα στα σκοτάδια μου . Αυτή είναι η απάντηση μου στη ματαιότητα . Αυτή μόνο μπορεί να νικήσει το μοναδικό εχθρό, το φόβο! Δώστε και σώστε . #bdaygirl #dirty30looking20 #happy #kantada #taratsa #love #surprise #stars #myfriendsarebetterthanyours #lovemylife ❤️????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Samara (@eugeniasamara) στις

Read More

And More