Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Αχώριστοι στο party της σειράς “Παρθένα Ζωή”! [pics]

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα! Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη, οι οποίοι είναι μαζί και στη ζωή και στην δουλειά και, μάλιστα, πολύ ευτυχισμένοι. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί από την μέρα που γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό ξεκίνησαν μία πολύ όμορφη φιλία, η οποία λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα.

Η Ευγενία και ο Γιάννης εκτός από ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Παρθένα Ζωή”. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί στα γυρίσματα και στηρίζουν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο. Μάλιστα, τα γυρίσματα έφτασαν στο τέλος τους και οι πρωταγωνιστές το γιόρτασαν με ένα ξέφρενο πάρτι σε γνωστό στέκι στο Νέο Ηράκλειο. Φυσικά, δεν γινόταν να μη δώσει το παρών το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο διασκέδασε με τους συναδέρφους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Γιάννης Χατζηγεωργίου – Γιάννης Ποιμενίδης – Κώστας Αποστολάκης

Το love story του ζευγαριού

Η τρυφερή ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια με τους δυο ηθοποιούς να γνωρίζονται στα γυρίσματα της σειράς “Εκδρομή” του ANT1. Αρχικά ήταν φίλοι και σιγά σιγά εξελίχθηκε ανάμεσά τους κάτι πιο βαθύ. Η Ευγενία και ο Γιάννης γίνονται ζευγάρι και για μεγάλο χρονικό διάστημα ζουν μαζί στην Κύπρο, όπου η Ευγενία πρωταγωνιστούσε στη σειρά “9 μήνες” και ο καλός της στα “Δίδυμα Φεγγάρια”. Τότε οι παπαράτσι τους “τσάκωσαν” για πρώτη φορά μαζί σε γνωστό club στη Λευκωσία και από τότε είναι αχώριστοι.

Οι δυο τους μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα, την αγάπη για το θέατρο και την τηλεόραση και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More