Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Καλεσμένοι σε γάμο στη Γαλλία – Φωτογραφίες από τις διακοπές στο Παρίσι

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και για την Ευγενία Σαμαρά και για τον Γιάννη Ποιμενίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι τους με ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Ευγενία Σαμαρά μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στη σειρά Σασμός, είναι έτοιμη να απολαύσει το διάλλειμά της και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη σεζόν, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της, με τον οποίο μετρούν περίπου έξι χρόνια κοινής πορείας.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αφού θέλουν να απασχολούν μόνο μέσα από τη δουλειά τους. Ωστόσο, το γνωστό ζευγάρι ζει τον έρωτά του χωρίς να κρύβεται!

«Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά στο περιοδικό Gala.

Ο γάμος στην Γαλλία

Το ερωτευμένο ζευγάρι λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στη Γαλλία, για να βρεθεί στον γάμο καλών του φίλων. Η Ευγενία Σαμαρά, όπως ήταν αναμενόμενο, μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δείχνοντας μας την όμορφη τοποθεσία που πραγματοποιήθηκε η τελετή αλλά και τα εντυπωσιακά look που επέλεξε τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της για την περίσταση.

Η εκδρομή στο Παρίσι

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης εκμεταλλεύτηκαν αυτή την απόδραση και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν και άλλα μέρη στη Γαλλία, όπως το Παρίσι, ενώ έκαναν και μία στάση στη Disneyland.

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της αφού έκαναν τις βόλτες τους στους δρόμους του Παρισιού, στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Πύργο του Άιφελ, ενώ για το τέλος κράτησαν το καλύτερο μέρος, το οποίο δεν είναι άλλο από την Disneyland.

Οι δύο ηθοποιοί έγιναν και πάλι παιδιά, έπαιξαν στα παιχνίδια, περιηγήθηκαν στο πάρκο, με την Ευγενία Σαμαρά να μοιράζεται αμέτρητες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφού ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

«Θέλω να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα είμαι 5 χρόνων και βλέπω ασταμάτητα ότι Μίκι Μάου υπάρχει ενώ ταυτόχρονα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα τρομαχτικά παιχνίδια», έγραψε κάτω από μία ανάρτησή της η Ευγενία Σαμαρά.

 

Read More

And More