Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν στον καταρράκτη του Ενιπέα – Φωτογραφίες

Mετά το ταξίδι τους στην Αφρική η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, οι δυο τους χρειάζονται λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσουν να προσαρμοστούν και πάλι στην καθημερινότητά τους γι’ αυτό πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες αποφάσισαν να πάνε μέχρι τον Όλυμπο και να κολυμπήσουν στους καταρράκτες του Ενιπέα.

Οι δυο ηθοποιοί που είναι αρκετά χρόνια μαζί, αντάλλαξαν και μερικές αγκαλιές αλλά και φιλιά μέσα στα παγωμένα νερά, τα οποία αποτυπώθηκαν σε μερικά φωτογραφικά κλικ που η Ευγενία Σαμαρά θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο instagram.

«Ναι μεν γυρίσαμε αλλά χρειάζεται και μια περίοδος προσαρμογής για να γυρίσουμε στην καθημερινότητα. Όποτε επιστρέψαμε στον δικό μας παράδεισο. Στον Όλυμπο. Στο σπίτι των θεών. Στον καταρράκτη του Ενιπέα. Fun Fact: Το νερό όλο τον χρόνο έχει θερμοκρασία 4 βαθμούς Κελσίου. (Φυσικό μπότοξ) Fun Fact2: Ο μύθος λέει ότι η Ήρα ερωτεύτηκε τον θνητό Ενιπέα αλλά χωρίς ανταπόκριση. Εκείνος ήταν ερωτευμένος με κάποια άλλη όποτε η Ήρα τον μεταμόρφωσε σε ποταμό που δεν “τελειώνει” ποτέ. Ο Ενιπέας είναι από τους λίγους ποταμούς που δεν καταλήγει στη θάλασσα αλλά μπαίνει μέσα στο έδαφος» έγραψε στην ανάρτησή της η Ευγενία Σαμαρά..

Read More

And More