Ευγενία Σαμαρά: Η τρυφερή φωτογραφία από τα γενέθλια του Γιάννη Ποιμενίδη

Στο πλευρό της συντρόφου του γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια ο Γιάννης Ποιμενίδης. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε 34 ετών με την Ευγενία Σαμαρά να εκφράζει ανοιχτά την αγάπη της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το πάρτι των γενεθλίων του, η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός έγραψε στο instagram «Χρόνια πολλά στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο στον πλανήτη».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό OK ο Γιάννης Ποιμενίδης είχε μιλήσει για τη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά: «Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ Εκδρομή, και έκτοτε είμαστε μαζί. Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν.

Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον Σασμό, γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός ο οποίος γιόρτασε και τα φετινά του γενέθλια αγκαλιά με την αγαπημένη του.

Read More

And More