Ευγενία Σαμαρά: Ο σύντροφός της, Γιάννης Ποιμενίδης, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Ευγενία Σαμαρά: Ο σύντροφός της, Γιάννης Ποιμενίδης, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της! Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Ευγενία Σαμαρά αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της! Η νεαρή ηθοποιός έχει συμμετάσχει τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο και σε θεατρικές παραστάσεις, στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Το φετινό καλοκαίρι, η Ευγενία Σαμαρά πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως. Το θεατρικό μιούζικαλ έχει την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, ενώ τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί ο μοναδικός στο είδος του Φωκάς Ευαγγελινός.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε η avant premiere της παράστασης με την Ευγενία Σαμαρά να ανεβαίνει στη σκηνή και να τα πηγαίνει περίφημα, παρά το άγχος της! Φυσικά, από τις πρώτες σειρές, την απολάμβανε και την καμάρωνε ο σύντροφός της και επίσης ηθοποιός, Γιάννης Ποιμενίδης. Ο γοητευτικός ηθοποιός απόλαυσε την αγαπημένη του και στο τέλος της χάρισε το πιο δυνατό του χειροκρότημα!

Οι δυο τους, μετά το τέλος της παράστασης, πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό! Ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Ευγενία Σαμαρά έχουν δημιουργήσει μια δυνατή σχέση και πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δες φωτογραφίες:

Με την Μαρία Κωνσταντάκη

Φωτογραφίες: NDP

READ more