Ευγενία Σαμαρά: Ο σύντροφός της, Γιάννης Ποιμενίδης, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της!

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη, οι οποίοι μπορεί να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένουν full in love! Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, καθώς πέρα από την προσωπική επιτυχία, βιώνει και την επαγγελματική.

Η μελαχρινή ηθοποιός φέτος θα πρωταγωνιστήσει σε δύο θεατρικές παραστάσεις (στην “Μαμά” και στο “Κουτρούλη ο Γάμος”), ενώ συμμετέχει και στη νέα σειρά του Alpha “Έρωτας Είναι”. Από την άλλη τον γοητευτικό σύντροφό της τον βλέπουμε στο σήριαλ του ANT1 “Αν ήμουν πλούσιος”, ενώ θα συμμετέχει και στο μιούζικαλ Chicago.

Το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η τελευταία παράσταση από “Το Δικό μας Σινεμά” και η συγκίνηση ήταν μεγάλη! Ηθοποιοί και συντελεστές μετά το τελευταίο χειροκρότημα διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Από το πλευρό της Ευγενίας Σαμαρά δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο αγαπημένος της! Τι και αν έχει δει την παράσταση πολλές φορές, δεν γινόταν να μην βρίσκεται στην τελευταία.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του πάρτι, το οποίο πόζαρε μαζί με φίλους και συμπρωταγωνιστές της Ευγενίας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More