Ευγενία Σαμαρά: «Στον Σασμό η Στέλλα θα έρθει κοντά με τον Αστέρη αλλά ο κόσμος δεν το θέλει αυτό»

Για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού που έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του Alpha αλλά και το πως θα εξελιχθεί η σχέση της ηρωίδας της Στέλλας Καμαριωτάκη με τον Αστέρη μίλησε η Ευγενία Σαμαρά στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη

«Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου στη σειρά αλλά σε κάποια πράγματα που κάνουμε και ξέρω ότι είναι λίγο πιο δύσκολα θέλω να δω πως βγήκε οπότε θα ανατρέξω να δω τη σκηνή… Είναι λίγο αμήχανο γιατί πάντα υπάρχει μια κρίση από πίσω, του τύπου “γιατί το έκανες έτσι αυτό”, υπάρχει αυτό πολύ» είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

Σχετικά με όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε, «Η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο. Εν τω μεταξύ μου στείλανε και πολλά μηνύματα που μου έλεγαν, “καλά, τώρα τον θυμήθηκες;” Ο Άγγελος όμως στη ζωή της Στέλλας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε μετά τον επίπονο χωρισμό από τον Αστέρη.

Είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον Αστέρη. Θα έρθουν πάλι κοντά… Δεν αρέσει πολύ αυτό βέβαια στον κόσμο αλλά είναι δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Μπορεί να έρθουν κοντά και φιλικά. Η Καλλιόπη θέλει τη Στέλλα για νύφη της, την αγαπάει».

Read More

And More