Ευγενία Σαμαρά: Το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Ποιμενίδη – Από την Νέα Υόρκη, στη Σαμοθράκη

Η Ευγενία Σαμαρά είναι ελεύθερη και ωραία και απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο έπακρο! Η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε μαζί με τον Γιάννη Ποιμενίδη να χωρίσουν μετά από 8 ολόκληρα χρόνια σχέσης, με την είδηση να πέφτει ως «βόμβα» στην εγχώρια showbiz.

Η Ευγενία Σαμαρά προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει σε μια νέα καθημερινότητα και να βρει ξανά τις ισορροπίες της. Και τι καλύτερο από ένα υπερατλαντικό ταξίδι στην… Νέα Υόρκη!

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Σασμού» η ηθοποιός «πέταξε» για Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έζησε ένα άκρως ξεχωριστό δεκαήμερο, κερδίζοντας νέες εμπειρίες.

Η Ευγενία Σαμαρά επισκέφτηκε την 5η Λεωφόρο, το Άγαλμα της Ελευθερίας, την Times Square, περπάτησε στο Μπρούκλιν και φυσικά πήγε και στο Central Park!

Η Ευγενία Σαμαρά όμως δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει και λίγο ελληνικό καλοκαίρι. Εδώ και λίγες ώρες η ηθοποιός μαζί με τις φίλες της βρίσκονται στην Σαμοθράκη και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στους καταρράκτες του νησιού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

 

 

Η Ευγενία Σαμαρά αφήνει πίσω της το παρελθόν και με αισιοδοξία κοιτάει το μέλλον, γεμίζοντας μπαταρίες λίγο πριν την νέα χρονιά!

Read More

And More