Εύη Αδάμ: Η βραδινή έξοδος με τις πανέμορφες κόρες της στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όμως για χάρη των παιδιών τους, των δύο πανέμορφων κοριτσιών τους, είναι ενωμένοι. Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι πλέον 19 χρονών και σπουδάζει στο Bath College της Βρετανίας στο τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών. Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τους γονείς της για αρκετούς μήνες μέσα στο χρόνο, όμως και οι δύο είναι πολύ περήφανοι για την εξέλιξή της.

Από την άλλη πλευρά, η Δανάη Λιβιεράτου είναι 17χρονών, μαθήτρια λυκείου και λατρεύει τη μουσική. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media διάφορα cover της, εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές της ικανότητες. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας θέλει να ακολουθήσει, όπως φαίνεται, τα χνάρια του μπαμπά της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Εύη Αδάμ μαζί με τις δύο κόρες της σε στέκι της Κολοκοτρώνη κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους. Οι τρεις γυναίκες απόλαυσαν το δείπνο τους στο κέντρο της πόλης και πόζαραν χαμογελαστές στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Η Εύη Αδάμ είναι πολύ περήφανη για τα κορίτσια της1

Read More

And More