Εύη Δρούτσα: «Αυτό που έγινε με τον Λιγνάδη το θεωρώ πιο μικρό από αυτό με τον Φιλιππίδη»

Για το κίνημα #metoo και τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός προχώρησε μάλιστα και σε κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως θεωρεί πιο μικρό όλο αυτό που έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού δεν ανάγκασε όπως λέει κανέναν να κάνει κάτι αφού τα παιδιά πήραν τα χρήματα που τους πρόσφερε. Ενώ σε άλλο σημείο η Εύη Δρούτσα ανέφερε πως η φράση “με βίασαν” βγήκε μετά το #metoo πριν δε μίλαγε κανείς.

«Με αυτόν που διαφωνώ παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά είναι ο Λιγνάδης. Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται το παιδί να πάρει τα χρήματα αυτά, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες. Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του, τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες.

Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά. Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Λέει «Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Φαίη Σκορδά έμειναν άφωνοι με όλα όσα δήλωσε η Εύη Δρούτσα.

Read More

And More