Εύη Φραγκάκη – Γιάννης Χονδράκης: Τίτλοι τέλους στην σχέση στους;

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στην σχέση της παρουσιάστριας ειδήσεων Εύης Φραγκάκη και του πολιτικού μηχανικού Γιάννη Χονδράκη. Η Εύη τον τελευταίο καιρό περνά χρόνο κυρίως με τον γιο της και φίλους κι όχι με τον πρώην – όπως όλα δείχνουν – σύντροφό της, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, λόγω της έντονης προεκλογικήςς περιόδου αλλά και τους site της που ειδικεύεται στην μητρότητα και στην οικογένεια.

Η όμορφη παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife παίρνει τον γιο της κάθε Σαββατοκύριακο και μαζί ανεβαίνουν στο σπίτι τους, στο Λιβάδι της Αράχωβας.

Ειδικά φέτος την έχει συνεπάρει το σκι στον Παρνασσό και φαίνεται πως είναι η νέα της μεγάλη αγάπη! Κυρίως επειδή μπορεί να μοιράζεται το χειμερινό αυτό άθλημα με τον 6χρονο γιο της, ο οποίος πλέον την συνοδεύει στις χιονισμένες πλαγιές αφού λατρεύει κι ο ίδιος το σκι.

Και το τριήμερο που μας πέρασε βρέθηκε με καλούς φίλους και φίλες στον όμορφο κοντινό προορισμό κι εκτός από το σκι απόλαυσε τους χαλαρωτικούς καφέδες σε γνωστό στέκι του χωριού. Μαζί της ήταν και η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Σοφία Δριστέλα.

Τελευταία φορά είχαμε δει την παρουσιάστρια με τον Γιάννη Χονδράκη στις γιορτές αλλά μετά ήρθε η ρήξη στην σχέση τους… Οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και μετά το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Κοτταρίδη, είχαν δεθεί πολύ και μοιράζονταν κοινές στιγμές τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Ηράκλειο Κρήτης, αφού η έδρα του πολιτικού μηχανικού ήταν εκεί…

Η Εύη μοιράστηκε και κάποιες στιγμές της από την Αράχωβα στο Ιnstagram…

Read More

And More