Εύη Φραγκάκη – Γιώργος Φιλόπουλος: Είναι αχώριστοι! Νέα έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Η Εύη Φραγκάκη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha, τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Φιλόπουλο και είναι πολύ ευτυχισμένη. Οι δυο τους είναι full in love και αχώριστοι, ενώ όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να ήταν προσεκτικοί και να απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας μόνο εμφανίσεις σε μέρη όπου δεν υπήρχαν κάμερες και παπαράτσι, ωστόσο, πια οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται, αφού είναι σίγουροι ο ένας για τον άλλον.

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή, έχοντας πλάι της έναν γοητευτικό άντρα που την αγαπά, την νοιάζεται και πάνω από όλα την κάνει να χαμογελά. Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του, αλλά και να χαρίσει ένα αδερφάκι στον γιο της, Σταύρο.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εύη Φραγκάκη και τον Γιώργο Φιλόπουλο κατά τη διάρκεια βόλτας τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Φανερά ευδιάθετοι και χαλαροί απόλαυσαν τον περίπατό τους στους διαδρόμους κοιτώντας τις βιτρίνες των μαγαζιών και συζητώντας. Όπως θα δεις, μάλιστα, στα παρακάτω στιγμιότυπα, και οι δυο απόλαυσαν την έξοδό τους αυτή, αφού δεν σταμάτησαν να γελούν και να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: ΝDP, Papadakis Press

Read More

And More