Εύη Φραγκάκη: Ποζάρει για πρώτη φορά στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου! [pic]

Η Εύη Φραγκάκη είναι full in love και δεν το κρύβει. Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha, τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι με έναν γοητευτικό άντρα, ο οποίος ακούει στο όνομα Γιώργος Φιλόπουλος, αλλά περισσότερα στοιχεία για εκείνον δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Οι δυο τους είναι full in love και αχώριστοι, ενώ οι κοινές εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται. Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε μαζί το πρώτο του Πάσχα στην Κρήτη, όπου έζησαν για λίγο τον έρωτά τους μακριά από όλου και από όλα, γέμισαν τις μπαταρίες του και ξεκουράστηκαν από το φορτωμένο καθημερινά πρόγραμμά τους στην Αθήνα.

Η Εύη, μάλιστα, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία τους. Πρόκειται για ένα τρυφερό ενσταντανέ, με την ξανθιά δημοσιογράφο να χαμογελά στην αγκαλιά του καλού της. «Να αγαπάς, να γελάς, να ταξιδεύεις… Χρόνια πολλά και φωτισμένα, Φίλοι μου!. #LoveYourselfAsMuchAsYouWantToBeLoved #proudandproud #loveandlight #fulfilled #filofrag #myMIA #evyfragaki #crete #greece», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ο έρωτας του πάει πολύ, αυτό είναι σίγουρο!

Read More

And More