Εύη Φραγκάκη: Τα καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της στα μπουζούκια

Η Εύη Φραγκάκη είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές με το νέο σύντροφό της Γιώργο Σαχάτ, στο Αcro, όπου διασκέδασαν το Σάββατο με την παρέα τους.

Μπορεί η σχέση της δημοσιογράφου με τον σύντροφό της να μετράει μερικούς μήνες αλλά η γνωστή παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη όσο ποτέ και δεν κρύβει πλέον τον έρωτά της.

Για τον νέο της σύντροφο μίλησε πριν λίγο καιρό στο περιοδικό”Εγω” λέγοντας μεταξύ άλλων: “Το ρήμα «κρύβομαι» εμπεριέχει εξ ορισμού μια ανάγκη να μην φανερώσεις κάτι για το οποίο είτε ντρέπεσαι είτε δεν σου αρέσει ούτε εσένα κατά βάθος ή είναι παράνομο… Δεν το γνωστοποίησα ούτε το διατυμπάνισα από την πρώτη στιγμή, σαφώς, αλλά από την στιγμή που κάποιοι φωτογράφοι βρέθηκαν σε ένα μέρος που έτυχε να είμαι και εγώ με τον Γιώργο και την υπόλοιπη παρέα μου, δεν είχα κανένα λόγο ούτε διάθεση να αρχίσω να παίζω παιχνίδια, όπως να κάθεται ο ένας στην μία άκρη του τραπεζιού και ο άλλος στην άλλη μην τυχόν και φανεί κάτι παραπάνω”.

Στην παρέα ήταν και η αδελφή της Εύης, Μαρία

Read More

And More