Εύη Ιωαννίδου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε να κάνει παρέα με τη Μέγκι Ντρίο!

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν από τις διαγωνιζόμενες του GNTM που ξεχώρισε τόσο για την απαράμιλλη ομορφιά της όσο και για το δυναμικό του χαρακτήρα της. Η 23χρονη καλλονή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People εξέφρασε την άποψη τής για τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αποκάλυψε τι συνέβη με τη Μέγκι Ντρίο μετά το τέλος του reality μόδας.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πότε άρχισες να σκέφτεσαι ότι μπορεί τελικά να μπεις στο παιχνίδι;

Μετά τα pre-casting πίστεψα ότι έχω τις προδιαγραφές. Δεν έχω πειράξει ποτέ κάτι πάνω μου και γνώριζα ότι προτιμούσαν το φυσικό.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που απέκλεισαν την Ιωάννα Μπέλλα. Συμφωνείς με την άποψη που εξέφρασε η κριτική επιτροπή;

Συμφωνώ με το ότι αν θέλεις να γίνεις μοντέλο, ειδικότερα στο εξωτερικό, δεν πρέπει να πειράξεις κάτι στο πρόσωπο ή το σώμα σου. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτιμούν πιο elegant, φυσικά και chic μοντέλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ιωάννα δεν μπορεί να κάνει πράγματα στο χώρο της μόδας. Έχει αποδείξει το αντίθετο και μπράβο της.

Από την αρχή της πορείας σου στο GNTM ξεκαθάρισες πως δεν μπήκες για να κάνεις φιλίες, αλλά μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο, ήρθες πολύ κοντά με τη Μικαέλα και τη Μέγκι από τις πρώτες μέρες.

Η αλήθεια είναι ότι το είχα πει αυτό, αφού όμως προέκυψαν οι φιλίες, εντάξει. Πάντως, έμεινα σταθερή στο σκοπό μου, και στο επαγγελματικό κομμάτι θεωρώ ότι δεν έχει κανείς να μου προσάψει τίποτα. Δεν γκρίνιαζα ποτέ, ό,τι μου έλεγαν το έκανα και, πίστεψέ με, ζούσαμε δύσκολες καταστάσεις. Το να πρέπει να πηγαίνεις καλά στη φωτογράφιση για να μη φύγεις είναι πολύ ψυχοφθόρο. Σε προσωπικό επίπεδο, κάποιες με συμπάθησαν και άλλες όχι.

Δήλωσες ότι με τη Μέγκι δεν κάνεις παρέα εκτός παιχνιδιού, γιατί συνειδητοποίησες ότι δεν ταιριάζετε. Τι συνέβη;

Κάποια πράγματα που είπε η Μέγκι δεν μου άρεσαν καθόλου και δεν περίμενα να τα πει. Είδα δηλώσεις της ότι «είμαι υπό τεστ» για το αν θα συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί μου και ότι η πραγματική της φίλη είναι η Μικαέλα. Είπε ότι την έκανα unfollow στο Instagram, και της ξεκαθάρισα πως δεν την είχα κάνει ποτέ follow – όχι επίτηδες, απλά το είχα ξεχάσει. Θεωρώ ότι, όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, δεν βγαίνεις κατευθείαν να το πεις σε συνεντεύξεις, απλά παίρνεις τηλέφωνο τον άμεσα ενδιαφερόμενο και το λύνεις. Έτσι θα έκανα εγώ. Επιλογή του καθενός, βέβαια, να κινείται και να πράττει όπως θέλει.

Read More

And More