Εύη Ιωαννίδου: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της πρώην παίκτριας του Nomads [pics]

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν από το Nomads. Η παραμονή της στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 δεν είχε μεγάλη διάρκεια αλλά ήταν αρκετή για να ξεχωρίσει ανάμεσα στους Νομάδες που βρέθηκαν στο νησί Palawan, στις Φιλιππίνες. Και μπορεί εκεί να την βλέπαμε συνεχώς στην παραλία με ατιμέλητο look αλλά με την επιστροφή της στην Ελλάδα διαπιστώσαμε πόσο όμορφη είναι. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απόδειξη!

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αφέθηκε στα χέρια του γνωστού hair stylist, Θοδωρή Γκιώνη που της έκανε αυτή την εντυπωσιακή μεταμόρφωση. Ο ίδιος ήθελε να αναδείξει τη γυναικεία της πλευρά και για αυτό επέλεξε να της κάνει χτενίσματα που είναι θηλυκά και σέξι.

Ο hair stylist που εμπιστεύονται όλοι οι επώνυμοι των Νοτίων Προαστίων -και όχι μόνο- επέλεξε την Εύη Ιωαννίδου γιατί ήξερε ότι μπορεί να υποστηρίξει το concept που είχε στο μυαλό του. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση, την οποία έκανε ο ταλαντούχος Κοσμάς Κουμιανό, δείχνει κάποια από τα χτενίσματα που θα επικρατήσουν τη νέα σεζόν αλλά και looks που μπορούν να υιοθετήσουν όσες θέλουν να ξεχωρίσουν!

Για τον Κεφαλλονίτη hair stylist, που διατηρεί το κομμωτήριό του στη Γλυφάδα, είναι ένα project που κάνει περίπου δύο φορές το χρόνομε διαφορετικά πρόσωπα -συνήθως απο την επικαιρότητα- με στόχο να δείξει τις προτάσεις του στα μαλλιά. Το TLIFE σου εξασφάλισε κάποιες από τις εντυπωσιακές λήψεις με μοντέλο την Ευή Ιωαννίδου. Το make up της επιμελήθηκε η Δέσποινα Αλχαζίδου.

Read More

And More