Εύη Ιωαννίδου: Οι φωτογραφίες σε εντυπωσιακό μέρος στην Ινδία και το ιδιαίτερο μήνυμά της

Η Εύη Ιωαννίδου μετά την συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του Greece’s Next Top Model συνέχισε να κυνηγά το όνειρο της για καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Έτσι πλέον εργάζεται στο Μιλάνο της Ιταλίας και στην Ινδία. Η μελαχρινή καλλονή μοιράζεται συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διάφορα στιγμιότυπα τόσο από τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις της, όσο και από την καθημερινότητά της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ινδία για επαγγελματικούς λόγους και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται καθώς το ταξίδι αυτό της δίνει τη δυνατότητα να βιώσει νέες εμπειρίες, να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και κουλτούρες και να δει εικόνες που θα της μείνουν αξέχαστες.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Εύη Ιωαννίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες φωτογραφίες της από ένα εντυπωσιακό μέρος στην περιοχή Ουνταϊπούρ. Η μελαχρινή καλλονή ποζάρει με έθνικ ντύσιμο και στην ανάρτησή της με νόημα σημειώνει: “Στη ζωή αντίθετα από το σκάκι.. το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά το ματ..”

Η Εύη Ιωαννίδου ποζάρει με άψογο στιλ!

Read More

And More