Εύη Ιωαννίδου: Το fashion show στο Μόντε Κάρλο και οι μεγάλες συνεργασίες στην Ιταλία!

Η Εύη Ιωαννίδου τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στο Μιλάνο της Ιταλίας όπου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model, πηγαίνει συχνά σε κάστινγκ, συμμετέχει σε διάφορες φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας ακολουθώντας το όνειρό της. Μάλιστα συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τα νέα επαγγελματικά της βήματα ως μοντέλο.

Πρόσφατα η Εύη Ιωαννίδου συμμετείχε και σε επίδειξη μόδας στο Μόντε Κάρλο. Έτσι το βράδυ της Τετάρτης μας έδειξε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ορισμένες φωτογραφίες από τις ξεχωριστές εμφανίσεις της στην πασαρέλα. Σίγουρα η πρώην παίκτρια του GNTM έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της.

Οι επιτυχίες δεν σταματούν εκεί για την Εύη Ιωαννίδου! Η μελαχρινή καλλονή έχει μπει για τα καλά στο χώρο της ιταλικής μόδας με την μία συνεργασία να διαδέχεται την άλλη. Η Εύη Ιωαννίδου έχει βάλει έναν στόχο και θα κάνει θα πάντα μέχρι να τον πετύχει. Μπορεί να μένει μόνη της στο Μιλάνο, όμως αυτός δεν την πτοεί.

Η Εύη Ιωαννίδου έχει συγκεντρωθεί στο στόχο της!

Read More

And More