Εύη Καραγιάννη: Με σέξι look σε σπάνια εμφάνιση η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά!

Μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και τρίτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά, η Εύη Καραγιάννη είναι μια εντυπωσιακή και όμορφη κυρία, και υπήρξε μοντέλο και ηθοποιός.

Είχαμε καιρό να την δούμε σε κοσμική εμφάνιση και προχθές εντυπωσίασε με το σέξι λουκ της στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Δεν έχουν τσίπρα πάνω τους” με πρωταγωνιστή τον Στάθη Ψάλτη.


Η Εύη πριν λίγα χρόνια δεν δίστασε να βγει και να μιλήσει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο στο ΛΟΙΠΟΝ: “Ναι. Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Για τον λόγο αυτό όλους τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο πρέπει να τους ενθαρρύνουμε και να τους λέμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά θα περάσει. Αυτό πρέπει να το πιστέψουν για να παλέψουν με την αρρώστια. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Ανατρέπονται τα πάντα. Όμως εάν πραγματικά βοηθάς τον εαυτό σου, ακόμα και το κλάμα σου θα το αποδεχτείς και θα πεις: “Κλαίω γιατί αυτή τη στιγμή πονάω και το βγάζω αυτό” και προχωράς. “Έδινα κουράγιο στον εαυτό μου. Ετοιμαζόμουν να πάω για τις χημειοθεραπείες μου σαν να πήγαινα στην πασαρέλα. Φορούσα ωραία ρούχα, τις ψηλοτάκουνες γόβες μου, ήμουν χτενισμένη, μακιγιαρισμένη. Δεν παραιτήθηκα. Αυτό είναι το μυστικό. Να μην παραιτηθείς. Δεν υπήρχε λόγος ν’ αλλάξω τη ζωή μου. Πρώτα ο Θεός, γιατί πιστεύω πολύ, και μετά ο γιατρός μου με έσωσαν. Έλεγα -και το πίστεψα- ότι ο καρκίνος είναι σαν μια γρίπη και θα περάσει. Κι έτσι πρέπει να τη βλέπουμε αυτή την αρρώστια, σαν μια γρίπη που περνάει”.


Με τον ηθοποιό Νίκο Σταγόπουλο

Read More

And More