Εύη Βατίδου – Γιάννης Φιξ: Ρομαντικό ταξίδι στην Μύκονο! [pics]

Η Εύη Βατίδου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πλέον! Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Φιξ. Οι δυο τους αν και έχουν κάνει ήδη την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους. Όμως, το ζευγάρι ζει έναν δυνατό έρωτα και απολαμβάνει όμορφες στιγμές. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες η Εύη και ο Γιάννης  έκαναν μία ολιγοήμερη απόδραση στην Μύκονο, με σκοπό να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η γνωστή blogger αγαπά το Νησί των Ανέμων και το επισκέπτεται τακτικά είτε με την παρέα της είτε με τα παιδιά της. Άλλωστε η οικογένεια διαθέτει και εξοχική κατοικία στον hot προορισμό των Κυκλάδων. Αυτή την φορά, όμως, αποφάσισε να αποδράσει με τον σύντροφό της και να ζήσουν ρομαντικές στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός τους TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο εστιατόριο Krama, το οποίο βρίσκεται στην χώρα της Μυκόνου, να απολαμβάνει το ποτό του και να περιμένει το δείπνο του, το οποίο έχει δημιουργήσει ο καταξιωμένος σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος. Η Εύη Βατίδου έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ ο Γιάννης δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Άλλωστε, ο έρωτας δεν κρύβεται!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

“Έχω αυτή τη σχέση αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, μου αρέσει που έχω τον σύντροφό μου και επικοινωνούμε άριστα. Είναι πολύ καλό για μένα, τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Αυτό επιθυμούσα, αλλά δεν είχε τύχει. Τον βρήκα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και, αν μπορέσουμε, να συζήσουμε. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι”, είχε δηλώσει η Εύη Βατίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life.

Read More

And More