Εύη Βατίδου: Σέξι εμφανίσεις με μαγιό στη Μύκονο! [pics]

Στο νησί των ανέμων ζει τον έρωτά της με τον σύντροφο της και γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Φιξ, η Εύη Βατίδου και είναι στα καλύτερά της. Η Ελληνίδα καλλονή βρίσκεται στην κοσμοπολίτισσα Μύκονο και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και τις βουτιές στην πισίνα.

Το ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, έκανε πρόσφατα μια ολιγοήμερη απόδραση στο Αιγαίο και έδειχνε να έχει πολύ όμορφη χημεία. (δες εδώ φωτογραφίες). Η γνωστή blogger, άλλωστε, αγαπά το Νησί των Ανέμων και το επισκέπτεται τακτικά είτε με την παρέα της είτε με τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισε να αποδράσει με τον σύντροφό της και να ζήσουν ρομαντικές στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός τους TLIFE την απαθανάτισε να απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα του εστιατορίου Krama, το οποίο βρίσκεται στην χώρα της Μυκόνου. Άλλοτε φορώντας το σέξι μπικίνι της και άλλοτε με το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της, η Εύη τράβηξε για μια ακόμη φορά τα βλέμματα και εντυπωσίασε με τις τέλειες αναλογίες της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

 

 

Read More

And More