Ευριδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά στην έξοδό τους στον Γιώργο Θεοφάνους! [pics]

Η Ευριδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης είναι full in love και ανυπομονούν να επισημοποιήσουν την σχέση τους! Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και ένιωσε ότι μπορεί να προχωρήσει την ζωή της, στο πλευρό του γνωστού μουσικού. Το ζευγάρι, μάλιστα, είναι αχώριστο και δεν αργεί η μέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μέχρι τότε απολαμβάνουν τον έρωτά τους και έχουν ήδη γίνει οικογένεια, αφού η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι τεράστια!

Μάλιστα, η Ευριδίκη όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει πολύ καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Θεοφάνους και όχι μόνο για χάρη του γιου τους. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια στηρίζει τον διάσημο μουσικοσυνθέτη σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και φυσικά το ίδιο κάνει και ο Γιώργος για την Ευριδίκη. Έτσι, πριν μερικά βράδια, η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της στο Baraonda Music Hall, για ν’ απολαύσει τον μοναδικό Γιώργο Θεοφάνους!
Το ζευγάρι κάθισε στα πρώτα τραπέζια, ακριβώς μπροστά από την σκηνή για να απολαύσει εξ ολοκλήρου τον ταλαντούχο καλλιτέχνη να παίζει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στο πιάνο. Μάλιστα, η Ευριδίκη και ο Μπομπ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! Τι και αν ήταν ο πρώην σύζυγός της εκεί, οι δυο τους έχουν προχωρήσει στην ζωή τους και τόσο ο Γιώργος όσο και η Ευριδίκη είναι αρκετά ερωτευμένοι με τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να είναι μαζί.
Δες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More