Ευριδίκη: Παντρεύεται με τον Μπομπ Κατσιώνη;

“Δεν κρύβομαι, αλλά δεν μου αρέσει να προκαλώ και να δημοσιοποιώ πράγματα. Απλά, από το να με κυνηγούν και να γράφουν πράγματα που δεν ευσταθούν, προτίμησα να πω από μόνη μου πως είμαι καλά”, αποκάλυψε η Ευριδίκη μιλώντας στο People.

Η Ευρυδίκη δεν έχει μόνο σταθερότητα στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Θεοφάνους, ήταν ζευγάρι και μετέπειτα σύζυγοι με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Το καλοκαίρι του 2015 το ζευγάρι χώρισε και η Ευρυδίκη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του μουσικού Μπομπ Κατσιώνη.

“Είμαι ερωτευμένη. Νομίζω πως ζω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Μέσα από τα μάτια ενός άλλου ανθρώπου, στα οποία, εκτός από έρωτα, διέκρινα αγάπη και απεριόριστο σεβασμό, είδα και εγώ τον εαυτό μου με άλλο μάτι. Είναι σαν να με αγάπησα ξανά” αποκαλύπτει.

Σκέφτεται όμως να ανέβει τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας; “Κάποτε έλεγα όχι, αλλά με τον Μπομπ βεβαίως και θα το έκανα”, απαντά με ειλικρίνεια και προσθέτει για τις σχέσεις της: “Δίνω αγάπη, ευκαιρίες, συγχωρώ, είμαι υπομονετική και δεν αντιμετωπίζω με καχυποψία τους ανθρώπους. Ίσα ίσα, το αντίθετο”.

Είναι τελικά εύκολο να διατηρήσεις καλές σχέσεις με έναν πρώην σύντροφο; “Όταν αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε κακό έχει συμβεί, αυτό που μένει είναι οι καλές στιγμές και τα θετικά συναισθήματα που κρατάς για έναν άνθρωπο. Από εκεί και πέρα, όμως, έχει να κάνει με την ίδια τη ζωή, αλλά και το αν υπάρχει κάτι που να σε δένει ακόμα με έναν άνθρωπο. Με τον Γιώργο μάς δένει ένα παιδί και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Θα είμαστε πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι”.

Όπως λέει, αυτό που τη δίδαξε η ζωή ύστερα από τα όμορφα και τα άσχημα που πέρασε είναι κάτι απλό, αλλά συνάμα εξαιρετικά σπουδαίο. “Να αγαπώ τον εαυτό μου, να τον σέβομαι. Στο παρελθόν πρόσεχα τους άλλους, περισσότερο από μένα. Είχα μπει σε καλούπι για να είμαι αποδεκτή. Αν, όμως, δεν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι άδειος. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που αγαπάω πραγματικά, γιατί αγαπάω και μένα και, πίστεψέ με, έχω πάρα πολλή αγάπη μέσα μου να δώσω”.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More