Ευρυδίκη για Μπόμπ Κατσιώνη: «Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας, είναι έντονο το συναίσθημα»

Για τον γάμο της με τον Μπομπ Κατσιώνη και τη διαφορά ηλικίας της καθώς και για τις ενοχές που νιώθει απέναντι στον γιο της μίλησε η Ευρυδίκη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

«Ήταν μονόδρομος να κάνω γάμους μόνο με συνθέτες. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πέσει στα πατώματα για κανέναν άντρα. Ο άντρας μου έλεγε σε όλους, από την εφηβεία του ότι θα με παντρευτεί» ανέφερε αρχικά η Ευρυδική για το γεγονός πως τόσο ο πρώτος της σύζυγός, Γιώργος Θεοφάνους, όσο και ο νυν σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης, είναι συνθέτες.

«Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας με τον Μπομπ. Είναι έντονο το συναίσθημα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Με τις άλλες μου σχέσεις, συνέχεια τσακωνόμουν. Σκεφτόμουν ότι έφταιγα εγώ», είπε για τη σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη και το ότι εκείνη είναι μεγαλύτερή του.

«Είμαι ενοχική με τον γιο μου. Νιώθω ότι δεν ήμουν πολλές ώρες μαζί του. Ο γιος μου δεν ήθελε να πηγαίνω στη δουλειά, ήθελε να με νιώθει δίπλα του», εξήγησε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Τέλος, για τη μουσική της και τους φόβους της, δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για το νέο μου άλμπουμ, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες. Έδωσα τον τίτλο “Ένας άνθρωπος απλός”, γιατί είναι αυτό που με εκφράζει σαν νοοτροπία. Έχω φόβο για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».

Read More

And More