Ευρυδίκη για τον σύζυγό της Μπομπ Κατσιώνη: «Από την πρώτη στιγμή υπήρχε ένα δέσιμο παρά τη διαφορά ηλικίας»

Στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καριέρα της θυμήθηκε η Ευρυδίκη μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα το πρωί της Τετάρτης 27/8.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον πρώτο της σύζυγο και πατέρα του παιδιού της Γιώργο Θεοφάνους λέγοντας, «Γνωρίστηκα με τον Γιώργο Θεοφάνους στην Κύπρο, όταν ήταν στρατιώτης και έψαχνε τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει τραγούδι του. Η γνωριμία μας έγινε κατά λάθος, γιατί ο Γιώργος είχε ζητήσει άλλη τραγουδίστρια, την κολλητή μου, Έλενα Πάτροκλου! Ο γιος μας ο Άγγελος άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου. Είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα παραμένουμε οικογένεια με τον Γιώργο Θεοφάνους».

Δε θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στον νυν σύζυγό της Μπομπ Κατσιώνη με τον οποίο ένιωσε το δέσιμο από την πρώτη στιγμή.

«Γνώρισα τον Μπομπ σε μια περίοδο που το μόνο που ήθελα ήταν, να μείνω με τον εαυτό μου. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε ένα δέσιμο παρά τη διαφορά ηλικίας. Όταν κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας το βλέμμα του Μπομπ ήταν γεμάτο συγκίνηση. Με έκανε να νιώσω ότι είμαι εδώ για όλη μου τη ζωή» είπε η Ευρυδίκη.

Read More

And More