Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αφροδίτη Γραμμέλη: Νέα κόντρα! Το αιχμηρό κείμενο, η απάντηση και ο έντονος διάλογος στα social media

Νέα κόντρα φαίνεται πως «ξέσπασε» στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ακύρωσε την τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, καθώς θεώρησε ότι δεν την σεβάστηκαν, με την γνωστή δημοσιογράφο και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό Μας» να γράφει ένα αρκετά αιχμηρό κείμενο για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στη στήλη της στο protothema.gr:

«Κάπως έτσι ένιωσαν σπουδαίοι οι απανταχού παίκτες ριάλιτι. Οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι, όταν δέκα τουλάχιστον εκπομπές τους ακολουθούν κατά πόδας, τους παρακαλάνε για μία δήλωση και κάνουν την τρίχα τριχιά. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε σημείο μία παίκτρια ριάλιτι να ακυρώσει στο παρά πέντε την συμμετοχή της σε εκπομπή γιατί δεν την προανήγγειλαν. Καλά να πάθουμε όλοι. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό.

Δοξάσαμε την υποκουλτούρα και τώρα αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνονταν όλοι αυτοί αν δεν τους καλούσε κάποια εκπομπή. Πόσο πιο καλή τηλεόραση θα είχαμε και πώς θα είχαν μπει όλοι στην θέση που τους αρμόζει. Αλλά ποιος τολμάει; Ελάχιστοι».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διαβάζοντας το άρθρο για εκείνη δεν θα μπορούσε να το αφήσει αναπάντητο. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων έγραψε μεταξύ άλλων στα Instagram Stories της: 

«Ο αντίλογος κ. Γραμμέλη λέει ότι κάπως ανώτεροι αισθάνονται ορισμένοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι και μάθανε να υποτιμούν τους άλλους συνανθρώπους τους με ζωντανό παράδειγμα ο τρόπος που μιλάτε για τους παίκτες reality, οι οποίοι είναι άνθρωποι σας και εσάς και δίνουν ψωμί στις εκπομπές που δουλεύετε (…) Καταλαβαίνω δε με το λογύδριό σας θέλετε να φανείτε αγαπητή στο συνάφι σας… 

Τέλος, να σας πω πως δεν έχετε δικαίωμα να κουνάτε το δάχτυλό σε κανέναν και πως ευτυχώς για εμένα δεν έχω ανάγκη και δεν ζω από τα καλέσματα των εκπομπών. Ίσως εσείς ζείτε από αυτά!».

Το μακροσκελές κείμενο της Ευρυδίκης αργά το βράδυ της Δευτέρας έφερε την αντίδραση της δημοσιογράφου, η οποία της απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Τότε ξεκίνησε ανάμεσα στις δυο γυναίκες ένας έντονος διάλογος!

Διάβασε τα tweets που αντάλλαξαν το βράδυ της Δευτέρας η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

Read More

And More