Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Εκτός Survivor – Οι κόντρες της και η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για την μάχη με τον καρκίνο

Εκτός Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία μετά την τελευταία ψηφοφορία ήταν εκείνη η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ τον κόσμο για όσες φορές με στήριξε. Τελικά ήταν το τέλος του ταξιδιού αυτού, το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μου. Στεναχωριέμαι αυτή την στιγμή για την Βρισηίδα και για αυτά τα παιδιά που κλαίνε.

Τους είχα πει, αν φύγω δεν θέλω να κλάψετε». ήταν τα τελευταία λόγια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor με την Βρισηίδα να ξεσπά σε κλάματα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποτελούσε αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor. Τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ το 2020, στο οποίο την οδήγησε η αγάπη της για τη μόδα.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση της από το My Style Rocks, δοκίμασε και τις φωνητικές της ικανότητες στο μουσικό show, Just the two of us, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σκηνική της παρουσία. Σε κάθε της εμφάνιση στο J2US, έβαζε “φωτιά” στη σκηνή με τις σέξι εμφανίσεις της.

Έπειτα ήρθε το Survivor, μια εμπειρία που η Ευρυδίκη ήθελε να βιώσει και απέδειξε ότι αγωνιστικά ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες. Σε πολλούς αγώνες κατάφερε να κάνει την ανατροπή στους στόχους χαρίζοντας πόντους και νίκες στην ομάδα της.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς Playmate. Όμως γρήγορα κατάλαβε ότι ο χώρος του μόντελινγκ δεν της ταιριάζει. Στα 27 της διαγνώστηκε με λέμφωμα hodgkin στο τρίτο στάδιο. Έδωσε αγώνα για τη ζωή της και κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Αγαπά την μόδα και ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Το My Style Rocks και η οικειοθελής αποχώρηση

Στο My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να ξεχωρίσει με την αυτοπεποίθησή της, την θετική της ενέργεια και το χιούμορ της. Δεν δίστασε να εκφράσει την γνώμη της με αποτέλεσμα πολλές φορές να έρθει σε αντιπαράθεση με τις συμπαίκριες της αλλά και με τους κριτές όταν δεν συμφωνούσε μαζί τους.

Μετά από μια έντονη διαμάχη που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για “κλίκα με ανταλλαγή βαθμολογίων” κάτι το οποίο την εκνεύρισε. “Όταν έρχομαι σοβαρή να μιλήσω για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή και αδιάφορη. Δεν θα τρελαθώ, έλα τώρα… μπορώ να φύγω”, είπε ενοχλημένη η Ευρυδίκη και αποχαιρέτησε το My Style Rocks.

Αργότερα σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ευρυδίκη έριξε τα βέλη της στην παραγωγή του ριάλιτι μόδας εξηγώντας την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς.

“Δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Είδα ότι η παραμονή μου και η συμμετοχή μου στο παιχνίδι προκαλούσε διάφορες αντιδράσεις. Όσο και να είσαι έτοιμος να κριθείς και να ξέρεις ότι πας για να κρίνεις, περνάς από διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Όταν ακούς άσχημα σχόλια ή βλέπεις κλίκες, αντιδράς (…) Πιστεύω ότι είναι ένα καθαρό reality, πιο σκληρό από το Big Brother και θέλουν να το πλασάρουν ως reality μόδας (…) Μια μέρα μου είπαν ότι είμαι πολύ καλή στιλιστικά αλλά είμαι βαρετή. Ένιωσα ότι με προσέβαλλαν ως προσωπικότητα. Την ώρα που εμείς κάνουμε πλάκα, κάποιοι άλλοι οικονομάνε”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι φορές που μίλησε δημόσια για την μάχη της με τον καρκίνο

Κατά τη διάρκεια του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε στη μάχη της Ευρυδίκης με τον καρκίνο. “Είσαι μια γυναίκα που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ήσουν ένα χρόνο στο νοσοκομείο, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και είσαι εδώ πιο δυνατή από ποτέ. Έχεις ένα βήμα στην τηλεόραση και είσαι εδώ για να εμπνεύσεις πάρα πολύ κόσμο, που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή αντιμετωπίζει και δεν είχαν την ίδια δύναμη με εσένα και πραγματικά θα ήθελα να σου πω να πάρεις αυτή την ευκαιρία, να δίνεις παράδειγμα σε πολλές γυναίκες”, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας με την Ευρυδίκη να συγκινείται με τα λόγια του.

Σε ανάρτησή της στα social media, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον αγώνα που έδωσε για την υγεία της: “Σήμερα έχω γενέθλια. 8 χρόνια πριν 4-2-2013 σαν σήμερα παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, οι γιατροί μου ανακοίνωσαν πως το σώμα μου νόσησε από μια μορφή καρκίνου στο αίμα τελικού σταδίου.

Τα κατάφερα. 8 χρόνια μετά σήμερα έχω πάλι γενέθλια και υγεία και εμπειρίες. Είστε πολλοί που παλεύετε με τον καρκίνο και όπως εγώ τα κατάφερα και εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Πως; Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Και αφού κατάφερα αυτό, μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Γιατί; Γιατί είμαι απόλυτα δυνατή”, έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από την δύσκολη εκείνη περίοδο της ζωής της.

“Ο καρκίνος είναι μεγάλο σχολείο. Ο καρκίνος, ευτυχώς τον ξεπέρασα, έφυγε από εμένα, αλλά μου δίδαξε πολλά πράγματα. Μου δίδαξε να είμαι καλή με τα αδύναμα και ανυπεράσπιστα όντα, ζώα και ανθρώπους και σκληρή με αυτούς που το αξίζουν. Με μια κίνηση μπορώ να τους καταστρέψω. Αν κάποιος είναι κακός και μου φερθεί άσχημα, με συνοπτικές διαδικασίες τον διακόπτω”, εξομολογήθηκε επίσης η Ευρυδίκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και ο γάμος με τον πιστό της φίλο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Όπως είχε δηλώσει χώρισε από σύντροφό της, μετά από πέντε χρόνια, εξηγώντας το λόγο. “Δεν είμαστε πια μαζί… Είναι τελεία και παύλα. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια. Μου τελείωσε! Εκείνος ήθελε να κάνουμε οικογένεια, αλλά εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου ήθελε να κάνουμε οικογένεια. Εγώ δεν είμαι σ’ αυτή τη φάση. Έχω άλλες προτεραιότητες…”, είχε πει χαρακτηριστικά πριν δύο χρόνια σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not”.

Λίγο αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε, μέσω social media, ότι παντρεύτηκε με συμβολαιογραφική πράξη την αγαπημένη σκυλίτσα της.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor, σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας, η Ευρυδίκη έμαθε ότι παντρεύεται, μέσα από ένα μήνυμα που της έστειλε καλός της φίλος και μελλοντικός της κουμπάρος. Η ξανθιά καλλονή ενθουσιάστηκε και είπε πως δέχεται την έμμεση πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

Το J2US και η απρόσμενη κόντρα με τον Τριαντάφυλλο

Μετά το My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να συμμετάσχει στο μουσικό show Just the two of us. Η ξανθιά καλλονή μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τις εκρηκτικές της εμφανίσεις.

Όμως στο J2US ήρθε σε κόντρα με τον παρτενέρ της, τον Τριαντάφυλλο. “Δεν έχουμε καθόλου χημεία εμείς οι δύο. Αν με ρώταγε ξανά ο Νίκος Κοκλώνης για να μου έδινε τον Τριαντάφυλλο, θα έλεγα όχι. Όχι γιατί είναι κακός coach, είναι πολύ δουλευταράς, καλό παιδί και οικογενειάρχης, αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας”, είπε η Ευρυδίκη για τη συνεργασία της με τον γνωστό τραγουδιστή.

Η φαινομενικά δύσκολη συνεργασία Ευρυδίκης και Τριαντάφυλλου πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς η ξανθιά καλλονή κατήγγειλε τον γνωστό τραγουδιστή για απόπειρα ξυλοδαρμού. “Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα”, τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ο τραγουδιστής διέψευσε τις κατηγορίες και κινήθηκε νομικά στέλνοντας της εξώδικο. Οι δύο πρώην συνεργάτες στο J2US για αρκετό καιρό ήταν στα μαχαίρια ανταλλάσσοντας κατηγορίες.

Σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξήγησε πως σταμάτησε αυτή η κόντρα. “Μιλήσαμε, μου έστειλε μήνυμα και εγώ είπα “Ok, ας το κλείσουμε εδώ”. Κάναμε unfollow και κατεβάσαμε τις φωτογραφίες ο ενός του άλλου, όχι μπλοκ. Μου μίλησε γλυκά, τον συγχώρεσα και εγώ… Μου είπε να βγούμε μαζί σε μια εκπομπή αλλά εγώ δεν ήθελα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είμαστε Οk”.

Το Survivor και η ατάκα του Βαλάντη που την πλήγωσε

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και στο Survivor με τον αυθορμητισμό της και την αγωνιστικότητά της. Έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε στίβο μάχης συμβάλλοντας τις περισσότερες φορές στις νίκες της ομάδας της. Ξεκίνησε να αγωνίζεται με την ομάδα των διασήμων και συνέχισε με την ομάδα των μαχήτων μετά τις ανακατατάξεις που έγιναν στο παιχνίδι. Μάλιστα η ξανθιά καλλονή δήλωσε ανοιχτά πως νιώθει καλύτερα στην μπλε ομάδα προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των πρώην συμπαικτών της στην κόκκινη ομάδα.

Όσο ήταν παίκτρια της κόκκινης ομάδας συνέβη ένα περιστατικό που την πλήγωσε. Μια ατάκα του πρώην συμπαίκτη της, Βαλάντη σε ένα συμβούλιο του νησιού την πλήγωσε. Οι παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό στραφηκαν κατά του τραγουδιστή καταδικάζοντας την άσχημη κίνησή του.

Με δάκρυα στα μάτια η Ευρυδίκη εξήγησε στον Γιώργο Λιανό τι συνέβη: “Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε”. Ο Βαλάντης αργότερα ζήτησε συγγνώμη, την οποία η Ευρυδίκη δε φάνηκε να δέχεται.

Μετά από τέσσερις μήνες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης τελικά η Ευρυδική Παπαδοπούλου αποχώρησε με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού αφήνοντας πίσω της τον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία που με τις καλές και τις κακές στιγμές της θα της μείνει αξέχαστη.

Read More

And More