Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor: «Τα έβαλα με παιδιά 20 ετών, χτύπησα, πάλεψα και κλάταρα»

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τη συμμετοχή της στο Survivor ήρθε πιο κοντά με τους διαδικτυακούς της φίλους και πλέον μοιράζεται μαζί τους πολλά πράγματα και προβληματισμούς από την καθημερινότητά της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 έκανε έναν μικρό απολογισμό από το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από στιγμές της μέσα από το παιχνίδι.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνόδευσε τα στιγμιότυπά με ένα μακροσκελές κείμενο, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο παιχνίδι αλλά και για αυτούς που συνεχίζουν να της δείχνουν την αγάπη τους.

«Ήρθε η ώρα να Υμνήσω το Survivor όπως το έζησα εγώ! χτύπησα, πάλεψα, συγχάρηκα με τους αγαπημένους μου, αγαπήθηκα, ξέδωσα όμως κ πολύ αγάπη σε αυτούς. Τα έβαλα με παιδιά 20 ετών και άλλοτε φούσκωσα και «κλάταρα» και άλλοτε έκανα το απίθανο!

Νικήσα(με) !!! Μα ποτέ ποτέ δεν τα παράτησα. Αυτό θέλω σήμερα να σας πω με αυτό το post να μην τα παρατάτε ποτέ, να παλεύεται με νύχια κ με δόντια … Αρκεί να το θέλει κάθε κύτταρο σας … κ τότε … γίνεται !!!

Ευχαριστώ τον θεό για αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω 4 μήνες μακριά από την οικογένεια μου και την αληθινή ζωή
Με έκανε να ανακαλύψω ποσό δυνατή είμαι Σας ευχαριστώ κ έναν έναν όλους εσάς που με βάλατε στα σπίτια σας που με νιώσατε κ με αγαπήσατε».

 

Read More

And More