Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: – Η κόντρα με τον Τριαντάφυλλο συνεχίζεται – Απαντά με μήνυση στον τραγουδιστή (video)

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως οδηγούνται ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η -μεταξύ τους- κόντρα ξεκίνησε αμέσως μετά την αποχώρησή τους από το J2US και η αλήθεια είναι, πως πήρε αρκετά μεγάλες διαστάσεις με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον τραγουδιστή για απόπειρα ξυλοδαρμού. Η απάντησή του ήρθε μέσω του δικηγόρου του και της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του.

Σήμερα το πρωί, ο συνήγορoς της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, Μιχάλης Καρκούλιας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως είδατε και στην ανάρτησή της η Ευρυδίκη εξέφρασε την άποψή της και τα όσα έχει δηλώσει για όσα έχει ζήσει και συνέβησαν με τον κύριο Χατζηνικολάου. Δεν υπάρχει βάση αναίρεσης και ιδίως να ζητήσει και συγγνώμη».

Και στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Η κυρία Παπαδοπούλου ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι την χτύπησε ο κύριος Χατζηνικολάου», επιβεβαιώνοντας πως οι κατηγορίες της είχαν να κάνουν με απόπειρα ξυλοδαρμού».

Στην ερώτηση, αν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου είπε: «Όπως εξελίσσονται τα πράγματα με τον κύριο Χατζηνικολάου και τις ενέργειες που έχει κάνει, δεν διαβλέπω δυνατότητα κάποιας εξωδικαστικής διευθέτησης της διαφοράς. Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης» και κατέληξε: «Αμφότερες οι ενέργειες της αγωγής και μήνυσης στον κύριο Χατζηνικολάου γιατί αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν και αδικήματα ποινικώς κολάσιμα και αδικοπραξίες που επιφέρουν αγωγή και αποζημίωση για ηθική βλάβη και τα λοιπά».

Read More

And More