Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ξαφνική πρόταση γάμου, η δημόσια συγγνώμη και η αλλαγή στη συμπεριφορά του Εμμανουήλ

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την Παρασκευή 15/4 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It.

H πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη δωρεά της στο Χαμόγελο του παιδιού, αλλά και για τις εντάσεις που προκαλεί ο Κωνσταντίνος Εμμανούλ.

«Δεν είχα στο μυαλό μου την πρόταση γάμου που μου έκανε ο μέλλοντας σύζυγός μου, ο οποίος είναι καρδιολόγος. Ο σύντροφός μου ήρθε μέσα στο παιχνίδι μέσα από το στόμα του φίλου μου του Ανανία, ο οποίος δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα είναι ο κουμπάρος, γιατί δεν είχαμε αναφερθεί ποτέ σε τέτοια γεγονότα. Όταν γύρισα και ήθελα να το ακούσω από το στόμα του, εξεπλάγην θετικά. Εμένα δεν μου αρέσουν οι τίτλοι στις σχέσεις, με ενδιαφέρει η αγάπη. Αφού τον αγαπάω και με αγαπάει ας γίνει», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Όταν εκτίθεσαι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ότι θέλει, εγώ δεν δίνω βαρύτητα σε αυτά τα πράγματα γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι. Εγώ βγαίνοντας αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής από το Survivor στο Χαμόγελο του παιδιού και όταν μαθεύτηκε και μπήκα στο twitter το 99% έγραφε θετικά και το 1% έγραφε πικρόχολα σχόλια. Είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Πάντα θα πουν οι άνθρωποι», εξήγησε η πρώην παίκτρια του Survivor. 

«Ο Κωνσταντίνος είναι μία πολύ ευαίσθητη ψυχή που αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα και θέλω να πω ότι μου έχει εκμυστηρευτεί ότι θα δώσει ένα μέρος της αμοιβής του σε φιλοζωικές ομάδες. Ο Κωνσταντίνος όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν πολύ πιο ήρεμος αλλά όταν άρχισε να δέχεται επιθέσεις, άλλαξε. Τον αμφισβήτησαν από την αρχή. Δεχόταν ομαδική επίθεση», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Read More

And More