Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η αγαπημένη της Ελληνίδα τραγουδίστρια! [pic,video]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η αγαπημένη της Ελληνίδα τραγουδίστρια! [pic,video] | tlife.gr

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να απολαύσει on stage την εκρηκτική τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Η παρουσιάστρια δηλώνει fan της Ελένης, συνεπώς δεν θα γινόταν να λείπει από τη χθεσινή βραδιά. Για ακόμα μια φορά η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους τόσο με τη φωνή της όσο και με τη σκηνική της παρουσία.

Η Ευρυδίκη, δεδομένου ότι τα Σαββατοκύριακα εργάζεται και δεν μπορεί να κάνει κάποια εξόρμηση, όπως φυσικά και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, προσπαθεί να ξεκλέψει λίγο χρόνο από την καθημερινότητάς της και να περάσει μερικές στιγμές μακριά από την ένταση της ρουτίνας. Έτσι λοιπόν, στην αρχή της εβδομάδας το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στο Βόλο, άλλαξε παραστάσεις και πέρασε παραγωγικό χρόνο μαζί με τους φίλους τους που μένουν εκεί.

Έτσι λοιπόν, μετά το σύντομο ταξίδι αποφάσισε να βγει για λίγο και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες της τραγουδίστριας. Μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο της Ελένης, γράφοντας: «The one and only», αλλά και μια  κοινή τους φωτογραφία.

 

 

READ more