Site icon TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν φαντάζεσαι πώς γυμνάζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [video]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η γυμναστική κάνει θαύματα. Η παρουσιάστρια του Alpha διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί, το οποίο όμως είναι αποτέλεσμα τακτικών επισκέψεων στο γυμναστήριο, αλλά φυσικά και υγιεινής διατροφής.

Όσον αφορά το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX», ενώ μιλώντας για τις διατροφικές της συνήθειες είχε αποκαλύψεις: «Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου».

Πλέον, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμνάζεται με personal trainer τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους followers της στιγμές από την προπόνησή τους. Αυτό συνέβη και χθες το βράδυ, που δημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο, στο οποίο απεικονιζόταν η ίδια να κάθεται πάνω στην πλάτη του Κωνσταντίνου Βασάλου, ενώ εκείνος αθλούνταν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμνάζεται με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο, η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” επανήλθε με νέες αναρτήσεις στα InstaStories της και έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από την σκληρή προπόνηση που κάνει η ίδια ενόψει καλοκαιριού. Φορώντας κολάν και αθλητικό τοπ έκανε ασκήσεις με βάρη και εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της, αφού απέδειξε πώς είναι πολύ πιο δυνατή απ’ όσο μπορεί κανείς να φαντάζεται.

Το σίγουρο είναι πώς όσοι είδαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αθλείται έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν.

© 2024 tlife.gr