Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star – Φωτογραφίες TLIFE

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής 20/1 η Ευρυδική Βαλαβάνη, δυο εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προκάλεσε έκπληξη όχι μόνο στους συμπαίκτες της αλλά και στους φίλους της, αφού κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν εκείνη που θα συγκέντρωνε τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού. (Δες εδώ την αγκαλιά στον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης)

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, όπως ήταν επόμενο την περίμεναν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι, ωστόσο η ίδια ακολουθώντας τις οδηγίες της παραγωγής απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του TLIFE από την άφιξή της στο αεροδρόμιο:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένη που πλέον θα επιστρέψει κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, αποκάλυψε ότι θα παρακολουθεί το παιχνίδι καθώς σε αυτό βρίσκεται ακόμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος τον οποίο θα στηρίζει από μακριά. (δες εδώ όλα όσα δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More