Site icon TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επέστρεψε στην παιδική χαρά μετά τη δημόσια καταγγελία της – «Επικοινώνησαν μαζί μου από τον Δήμο»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου στην παιδική χαρά του Δήμου Μεταμόρφωσης, για την οποία είχε προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία, διαμαρτυρόμενη για την έλλειψη φωτισμού και τις συνθήκες ασφάλειας των παιδιών.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η εικόνα ήταν διαφορετική, καθώς τα φώτα είχαν ανάψει, γεγονός που η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός υποδέχτηκε με ανακούφιση αλλά και χιούμορ.

«Είδαμε το φως το αληθινό παιδιά. Ήρθαμε στην παιδική χαρά, εισακούστηκαν οι προσευχές μας, ανάψανε τα φώτα. Δηλαδή τι άλλο να πω; Βέβαια ο φωτισμός και πάλι δεν είναι επαρκής. Εκεί πίσω υπάρχουν σκοτάδια. Αλλά ανάψαν τα φώτα. Αυτό έχει σημασία», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως εξήγησε, η ίδια έχει ήδη προχωρήσει και σε επίσημη αναφορά, ζητώντας όχι μόνο την αποκατάσταση του φωτισμού αλλά και τη συντήρηση των παιδικών χαρών της περιοχής.

«Θέλω να σας πω και να ξέρετε ότι επικοινώνησαν μαζί μου από τον Δήμο. Ωστόσο εγώ τους ενημέρωσα ότι έχω στείλει email, έχω κάνει αναφορά και περιμένω να μου αποστείλουν τον αριθμό πρωτοκόλλου. Να ξέρετε πως δεν έμεινα μόνο στο φωτισμό. Ζήτησα συντήρηση και επισκευές στις παιδικές χαρές γιατί μιλώντας και με άλλους δημότες εδώ της περιοχής, όπως είδατε ανέβασα και κάποιες συνομιλίες στο Instagram, μου είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι υπάρχουν προβλήματα όχι μόνο στις παιδικές χαρές, γενικότερα στην περιοχή μας», σημείωσε.

https://www.tlife.gr/wp-content/uploads/2026/11/storysaver-net-evridiki-valavani-video-1793996974250.mp4

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε, μάλιστα, να ξεκαθαρίσει πως η δημόσια παρέμβασή της δεν έχει καμία πολιτική διάσταση, αλλά πηγάζει αποκλειστικά από την ιδιότητά της ως μητέρας και κατοίκου της περιοχής.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι πολύ σημαντικό. Ότι πίσω από όλο αυτό δεν υπάρχει καμία, καμία πολιτική σκοπιμότητα από πλευράς μου. Εγώ μιλάω ως μαμά και ως κάτοικος της Μεταμόρφωσης και το μόνο που με νοιάζει είναι να παίζουν τα παιδιά μας με ασφάλεια. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα και αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσω», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://www.tlife.gr/wp-content/uploads/2026/11/storysaver-net-evridiki-valavani-video-1793997052642.mp4

© 2026 tlife.gr