Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέρασε μια όμορφη Κυριακή με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν και τον 9 μηνών γιο τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή δημοσιογράφος μέσα από τα social media μοιράστηκε τα νέα της οικογενειακά στιγμιότυπα, ενώ σε ένα από αυτά βλέπουμε τον σύζυγό της αγκαλιά με τον γιο τους.
«Το παιδί δεν επηρέασε καθόλου τη σχέση μας. Είναι δύσκολα, μη λέμε βλακείες, αλλά είμαστε πολύ καλή ομάδα με τον Γρηγόρη. Τα πάμε πολύ καλά. Μοιραζόμαστε τις δυσκολίες. Θαυμάζω τα πάντα σε εκείνον. Έχει πολύ καθαρά μάτια, και πολύ καλή ψυχή» είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Γρηγόρη Μόργκαν σε δηλώσεις της στο Breakfast@Star.
Στη νέα φωτογραφία, ο Γρηγόρης Μόργκαν ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα έχοντας στην αγκαλιά του στο μάρσιπο τον μόλις 9 μηνών γιο του.
Δες τη φωτογραφία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
