Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για έμενα»

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς όπως έκανε γνωστό η ίδια πέθανε η αγαπημένη της γάτα.

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει τα ζώα και η Suki ήταν η αγαπημένη της γατούλα και δεν ήταν λίγες οι φορές που μοιραζόταν στιγμιότυπα μαζί της στα social media.

Σήμερα, Τρίτη 10/10 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στα social media δημοσιεύοντας κάποια stories μέσα από τα οποία μίλησε για τα δύσκολα συναισθήματα που βιώνει μετά την απώλεια της γάτας της, ενώ παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που έχει λάβει.

«Γεια σας, καιρό έχουμε να τα πούμε. Δεν ξέρω πώς  να ξεκινήσω και τι να πω. Ήταν δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για εμένα για όσους με έχετε στο Instagram ίσως να έχετε δει για την απώλεια που είχα. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου, είναι δύσκολο ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί για να το ξεπεράσω. Θέλω να σταθώ στο ότι η Σου και εκεί που είναι, θεωρώ ότι είναι πολύ καλά γιατί παιδεύτηκε τον τελευταίο καιρό, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι δύσκολο πολύ, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Προχωράμε μπροστά, σας ευχαριστώ όλους που μου στείλατε μήνυμα και ενδιαφερθήκατε και ρωτούσατε και για αυτό το λόγο κάνω και αυτά τα Stories», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Read More

And More