Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Απόδραση στις Σπέτσες για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Μετά την Πάρο, τη Σαντορίνη, Μύκονο και την Κρήτη, όπου πέρασαν μοναδικές στιγμές μαζί με αγαπημένους τους φίλους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ακάθεκτοι, μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, που μας πέρασε το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στις Σπέτσες, κάτι για το οποίο φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από τα social media.

Ο γοητευτικός personal trainer και η όμορφη δημοσιογράφος -η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Alpha- πέρασαν μερικές  ξέγνοιαστες στιγμές στο… στολίδι του Αργοσαρωνικού και δεν σταμάτησαν τις βουτιές, αλλά και τις αναρτήσεις στο Instagram, δίνοντας στους followers τους μικρές γεύσεις από την ανέμελη καθημερινότητά τους.

Μαζί τους σε αυτή την καλοκαιρινή απόδραση, όπως αποκαλύφθηκε, ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης με τον σύντροφό του, Χριστίνα Κανελλοπούλου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Γωγώ Φαρμάκη, μια όμορφη παρέα που είναι αχώριστη.

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος απόλαυσαν βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού, αλλά και βραδινές εξόδους για διασκέδαση, τόσο με τους κολλητούς του, όσο και μόνοι του, προκειμένου να χαρούν τον έρωτά τους.

Read More

And More