Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα.

Ο αθλητής πόλοι σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την σχέση του με την Χριστίνα Καννελοπούλου, ενώ απάντησε και για όσα γράφονται και ακούγονται για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

O Κώστας Κοκκινάκης αναφερόμενος στη σύντροφό του, Χριστίνα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, για εμένα μετράει πάρα πολύ αυτό. Έχει χιούμορ, με κάνει να γελάω, είναι ιδανική».

Ενώ όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την αγαπημένη του, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας μας. Τι είναι πιο ωραίο να είμαστε συνομήλικοι και να πλακωνόμαστε; Αν είναι δύο άνθρωποι καλά νομίζω αυτό αρκεί. Δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου τον γάμο με την Χριστίνα. 

Η αλήθεια για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Τέλος, τοποθετήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Ευρυδική Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει, λέγοντας: «Εχθές ήμασταν στον δικηγόρο και έβγαζαν το διαζύγιο. Ήμασταν μαζί το καλοκαίρι στην Κρήτη με την οικογένειά μου. Δεν ξέρω γιατί ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο αν ένα ζευγάρι θα παντρευτεί, ή θα κάνει οικογένεια ή θα χωρίσει. Είναι προσωπικά πράγματα, όταν γίνει κάτι θα το μάθετε τελευταίοι».

Read More

And More