Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι αχώριστοι! Νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι αχώριστοι! Νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics] | tlife.gr

Μετρούν ήδη οκτώ μήνες σχέσης και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που όσο περνάει ο καιρός, τόσο πολύ δένονται μεταξύ τους. Οι δυο τους παρά το μικρό διάστημα που είναι μαζί, ζουν έναν θυελλώδη έρωτα ενώ εκτός από την προσωπική τους ζωή μοιράζονται και την επαγγελματική, καθώς παρουσιάζουν την εκπομπή Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ, στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με την γνωστή παρουσιάστρια απέδρασαν όλοι μαζί στο όμορφο Πήλιο. Να σου θυμίσουμε, πως ο Κωνσταντίνος μαζί με συνεργάτες, άνοιξε beach bar στην παραλία των Αλυκών κι έτσι όποτε βρίσκει ευκαιρία θα το επισκέπτεται, πάντα μαζί με την αγαπημένη του.

Το βράδυ της Τετάρτης και αφού επέστρεψαν στην Αθήνα έκαναν μια νέα βραδινή έξοδο, σε καλοκαιρινό opening party, στην Βουλιαγμένη. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο all – day bar restaurant που διαθέτει ο Γιάννης Μαρακάκης, μαζί με τον αδερφό του, Τόλη και τον Ετιέν Τοπαλιάν, στα νότια προάστια. Το αγαπημένο στέκι είναι ανοιχτό χειμώνα καλοκαίρι, αλλά μόλις προχθές έγινε ένα μεγάλο πάρτι για να εγκαινιάσουν την καλοκαιρινή σεζόν που έχει ξεκινήσει επίσημα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με τους φίλους του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more