Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Full in love στην Ελαφόνησο! [pics]

Το Survivor τους ένωσε και από τότε είναι αχώριστοι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να ξεκίνησαν το τρυφερό τους ειδύλλιο κάτω από δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, τώρα όμως είναι στα καλύτερά τους και ζουν τον έρωτά τους. Το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, είναι αφιερωμένο στους δυο τους και τις βόλτες και τις βουτιές τους στα γαλανά νερά.

Το ζευγάρι  που σε λίγο καιρό κλείνει δυο χρόνια σχέσης αγαπά πολύ τα ταξίδια και τις ρομαντικές εξορμήσεις και το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι τέλειο. Οι δυο τους , βρέθηκαν αρχικά στη Χαλκιδική, ακολούθησαν τα Χανιά και τώρα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στην «Καραϊβική της Ελλάδας», την Ελαφόνησο.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην εξωτική παραλία του Σίμου και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται φωτογραφίες και αγαπημένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνοντας μια βουτιά στα γαλανά νερά ανέφερε πως πρόκειται «Για την καλύτερη παραλία» στην Ελλάδα, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε στα social media , video με το μαγευτικό τοπίο!

Δες το Video:

Full in love το ζευγάρι στην Ελαφόνησο!

Read More

And More