Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Καυτά φιλιά για καλό σκοπό! [pics]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Καυτά φιλιά για καλό σκοπό! [pics] | tlife.gr

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο γοητευτικός personal trainer, μάλιστα, τους τελευταίους τέσσερις μήνες δεν σταμάτησε να υποστηρίζει και να καμαρώνει την γνωστή δημοσιογράφο, στα live του Dancing with the Stars 6, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Οι δυο τους παρά το μικρό διάστημα που είναι μαζί, έχουν δεθεί πάρα πολύ, ενώ εκτός από την προσωπική τους ζωή μοιράζονται και την επαγγελματική, καθώς παρουσιάζουν την εκπομπή Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ, στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Το βράδυ της Τρίτης, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν σε ένα λαμπερό party στο Γκάζι γνωστής εταιρείας αλκοόλ, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της ενέργειας “A Kiss for a Good Reason”, μιας καμπάνιας που έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού , “Κιβωτός του Κόσμου”. Έτσι, αγαπημένα ζευγάρια της showbiz φιλήθηκαν για να ενισχύσουν το σημαντικό αυτό έργο. Φυσικά, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος δεν σταμάτησαν να δίνουν καυτά φιλιά όλο το βράδυ!

Δες τις φωτογραφίες:

Με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σάρα Εσκενάζυ – Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σόφη Πασχάλη – Πηνελόπη Αναστασοπούλου

READ more