Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ρομαντική απόδραση για δύο στο Μπάνσκο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, συνεχίζουν μαζί και απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις και να λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι, όμως τα βράδια τους ανήκουν.

Οι δυο τους παραμένουν full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ όσο περνάει ο καιρός βλέπουν τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι δεν αποκλείουν το γεγονός να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αφού πλέον ο ένας είναι σίγουρος για τον άλλον.

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος λατρεύουν τις αποδράσεις και όταν έχουν ελεύθερο χρόνο φροντίζουν να κάνουν ταξίδια σε κοντινούς, αλλά και πιο μακρινούς προορισμούς, προκειμένου να τους εξερευνήσουν και να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ταξίδεψαν στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Μιας και δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως είχε αποκαλύψει ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στον αέρα του “Έλα Χαμογέλα” , αποφάσισαν να κάνουν αυτό το ρομαντικό ταξίδι για δύο, αφιερώνοντας έτσι λίγο παραπάνω χρόνο στη σχέση τους.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, τόσο η δημοσιογράφος, όσο και ο personal trainer δεν έχουν σταματήσει να μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί. Μάλιστα, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν και τους έδειξαν ήταν η επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο και οι επιδόσεις τους στο ski και το skateboard.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Read More

And More